Sanitat anuncia la intoxicació d’altres 14 comensals del RiFF

El restaurant de Bernd H. Knöller continuarà tancat fins que s'esbrinen les causes de la defunció de la dona de 46 anys que va menjar bolets en el local

restaurante

Continua la investigació sobre la causa de la defunció de la dona de 46 anys que va morir el diumenge passat després d’un menjar familiar en el restaurant de luxe RiFF de València. Mentres ahir es parlava d’un total de nou afectats més per problemes gàstrics, entre ells el marit de la morta i el fill de la parella de dotze anys, hui la xifra ascendeix a un total de 14 comensals que haurien acudit al mateix restaurant dies abans del tràgic succés.

Estes dades els ha revelats la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en una trobada informativa amb els mitjans de comunicació per a tractar d’esclarir totes les incògnites de l’ocorregut. Segons ha explicat Barceló, encara no s’ha pogut determinar si la causa de la mort va ser de manera directa la ingesta d’uns bolets inclosos en el menú degustació.

A més, la responsable de Sanitat ha detallat que des de la Conselleria s’ha realitzat una enquesta a altres 17 persones que van menjar en el RiFF la setmana passada i de tots ells s’ha determinat que 14 comensals van presentar símptomes lleus d’intoxicació alimentària encara que s’ha d’esperar a l’informe de l’Institut Nacional de Toxicologia per a determinar si hi ha vinculació entre la mort de la dona i els productes oferits en el restaurant valencià.

De moment també s’està a l’espera de les analítiques que s’han realitzat a 10 clients més que van estar en el restaurant el mateix dissabte a la nit i de la realització d’entrevistes a vuit dels empleats del RiFF, restaurant que continuarà tancat mentre continuen les inspeccions sanitàries.

Ara com ara es desconeix si el cas serà judicialitzat i si la investigació també haurà de sumar als proveïdors dels aliments ja que tot dependrà dels informes toxicològics.

Las gasolineras abandonan el centro de Valencia

El Aeropuerto de Valencia amplía su oferta de destinos con nuevas rutas aéreas