La Guardia Civil reinicia la búsqueda de Marta Calvo tras una nueva pista
10-12-2019 Jorge Ignacio P.J sale de los juzgados de Alzira COMUNIDAD VALENCIANA ESPAÑA EUROPA VALENCIA SOCIEDAD

El rastreig del cadàver de Marta Calvo ja ha començat. La Guàrdia Civil ha iniciat aquest matí les labors de cerca per a tractar de localitzar el cos de la jove de 25 anys desapareguda el 7 de novembre de 2019.

Una trentena d’agents de la Unitat Central Operativa (UCO) juntament amb gossos ensinistrats pentinen ja una zona pròxima a la localitat de Manuel. En aquesta localitat valenciana va ser on va morir Marta després d’una trobada sexual amb Jorge Ignacio Palma.

El presumpte assassí va declarar haver esquarterat el cadàver abans de llançar-lo a diversos contenidors de localitats pròximes. No obstant això, la cerca de les restes en l’abocador de Dosaigües no va obtenir fruits.

Ara la investigació ha virat. Després de examinar-se minuciosament la geolocalització dels mòbils de Palma, s’ha comprovat que el 8 de novembre, un dia després de la defunció, el detingut va estar al voltant de tres hores en un paratge pròxim a Manuel.

Amb la nova troballa, els agents tenen indicis que el cadàver es mantinguera intacte i s’ocultara. En aquest cas, el presumpte assassí hauria mentit en la seua declaració i no hauria esquarterat el cos. Per això, en aquesta ocasió les esperances de trobar a Marta són més altes.

La zona rastrejada ja va ser investigada en l’arrencada de la investigació. No obstant això, amb la nova pista s’examinarà detalladament. Entre els espais que estan previstos per a la jornada de hui es troba una pedrera, casetes, un abocador il·legal i un pou, entre altres.