Reactivan la búsqueda de Marta Calvo en la zona de Manuel
08-09-2021 Guardia Civil reanuda la búsqueda de Marta Calvo y rastrea tres nuevas localizaciones ESPAÑA EUROPA COMUNIDAD VALENCIANA AUTONOMÍAS SOCIEDAD

La Guàrdia Civil ha reactivat hui la cerca del cos de Marta Calvo. Els agents han reprès el rastreig del cadàver en Manuel, concretament en un pou. Va ser en aquesta localitat valenciana on es va perdre la pista de la jove al novembre de 2019.

Segons Europa Press, fonts de la investigació han confirmat un nou desplegament policial. Pel que sembla s’han activat diversos dispositius desplegats per Manuel amb l’objectiu de trobar les restes de la jove desapareguda.

Des del diari Levante EMV han avançat que la cerca de hui se centrarà en un pou. Aquest compte amb una profunditat de 60 metres i està sense segellar pel que es podria haver llançat el cadàver de Marta.

El pou se situa en un paratge de Manuel molt pròxim on es van produir els últims rastrejos de setembre. Ara s’ha descobert que el presumpte assassí, Jorge Ignacio Palma, va estar prop d’aquest punt quatre dies després del crim. Ha sigut una veïna qui ha declarat que va veure a Palma el 12 de novembre amb el seu cotxe parat i el maleter obert prop del pou.

SEGONA CERCA DE MARTA CALVO EN UN MES

Al setembre la Guàrdia Civil va tornar a treballar sobre el terreny. Els agents van esbrinar a través de la geolocalització del mòbil de Jorge Ignacio Palma una nova pista.

Aquest va declarar haver esquarterat el cadàver de Marta després d’una mort accidental en mantenir relacions sexuals amb cocaïna. Segons la seua versió, va llançar les restes a diversos contenidors de localitats pròximes però aquests mai es van localitzar.

Amb el rastreig exhaustiu del mòbil es va comprovar que el 8 de novembre, un dia després de la defunció, el detingut va estar al voltant de tres hores en un paratge pròxim a Manuel. Davant el nou descobriment, la Guàrdia Civil va reactivar la cerca confiant en la troballa definitiva del cos. No obstant això, després de 15 dies de treball sense noves pistes es va decidir suspendre la cerca.