La moció de censura que pretén desbancar del Govern a Mariano Rajoy i que està prevista de votació abans de finalitzar la setmana continua deixant titulars. El programa ‘Ágora’, conduït per la periodista Sylvia Costa, ha aprofundit en esta qüestió molt debatuda també entre els diputats autonòmics valencians.

Ana Barceló (PSPV-PSOE) no ha dubtat a mostrar públicament la seua sorpresa davant la resposta de Rajoy com a testimoni dels diferents casos de corrupció del Partit Popular a qui ha acusat de ser «responsable». «Està molt bé que anem a les eleccions però no es convoquen per art de màgia i no les va a convocar el senyor Rajoy», ha assenyalat la diputada autonòmica socialista abans d’afegir que el president hauria de «haver presentat la seua dimissió» per ser «un escàndol sense precedents a Europa» amb una corrupció «en la qual la Comunitat Valenciana és la campiona».

El diputat autonòmic del PP Luis Santamaría ha volgut respondre a Barceló assegurant que és cert que Rajoy «no va a convocar eleccions i va a tractar d’acabar la legislatura». «Si el senyor Sánchez vol que hi haja eleccions ha de fer un pas al capdavant», ha declarat abans d’assegurar que a Europa «sí hi ha precedents» i nomenar alguns exemples de corrupció del Partit Socialista com els GAL en els quals tampoc van haver-hi dimissions «ni es van convocar eleccions». «El PSOE no està capacitat per a donar cap lliçó moral, la qual cosa no justifica els delictes comesos o que cometa la gent del Partit Popular, l’única cosa que demanem és que no ens donen lliçons de moral», ha sentenciat.