Així serà el gran centre comercial de València que obrirà a la tardor de 2024

Infinity donarà treball a més de 6.000 persones i comptarà amb la piscina d'ones més gran d'Espanya a més d'un beach club i 200 locals per a moda i restauració, entre altres novetats

El centre comercial Infinity, fins ara conegut com Turianova, prepara el seu desembarcament a València. El gran projecte de la promotora AQ Acentor ha presentat totes les novetats que incorporarà el que serà el major complex multifuncional Next Gen d’Espanya.

El mega centre comercial disposarà de una superfície bruta de 113.000 m2 pensada per a un disseny en obert. L’espai estarà integrat per places, fonts, jardins i passejos urbans acompanyats per terrasses, zones de sobres i pèrgoles. Tot això servirà per a donar continuïtat al parc de més de 33.000 m2 que se situarà al costat d’Infinity.

Disseny del projecte Infinity a València. / AQ ACENTOR

Tampoc faltaran les tendes, l’oci i la restauració. El 80% de la superfície es destinarà a espais de moda, parament de la llar, cafeteries i restaurants, entre altres. En total es parla de l’obertura d’al voltant de 200 locals. El 20% de l’espai restant serà per als serveis terciaris com a hotels, oficines o colivings.

Dins de l’oci, AQ Acentor ha anunciat la creació de un rocòdrom; una “zona friki” encara a detallar; un beach club; i una piscina d’ones que serà la més gran d’Espanya i permetrà l’ensenyament i pràctica d’esports aquàtics en qualsevol moment de l’any.

La piscina d’ones més gran d’Espanya en el centre d’Infinity. / AQ ACENTOR

MÉS DE 6.000 EMPLEATS EN EL GRAN CENTRE COMERCIAL

A més, Infinity estarà preparat per a rebre una gran afluència de visitants des de la seua ubicació al costat de l’Hospital La Fe. El centre comercial disposarà de 5.900 places d’aparcament i estarà connectat a la V-30, la V-31 i Malilla.

El projecte en el qual treballaran prop de 6.400 persones comptarà amb una inversió global de més de 350 milions d’euros per a la seua construcció i posada en marxa. L’objectiu de AQ Acentor és començar les obres l’any vinent i preveu obrir les seues portes a la tardor de 2024.