Herido muy grave un trabajador de Nuevo Centro al caer de una atracción ferial

Un treballador de 41 anys ha resultat ferit després de caure accidentalment d’una atracció firal situada en un centre comercial de València. El monitor de l’activitat ha patit un fort colp al cap i es troba en estat de gravetat.

Segons han informat des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), l’incident es va produir aquest diumenge al voltant de les 19.45 hores en la plaça exterior de Nuevo Centro. L’empleat estava donant instruccions a una xiqueta quan va caure des d’una altura de quatre metres. Aquest es va colpejar fortament al cap quedant inconscient en el sòl.

Immediatament es va avisar als serveis d’emergències i es va procedir al desallotjament de la ‘Adventure Empire’, l’atracció firal on es va produir el sinistre. A més, el vigilant i dos monitors de les atraccions van atendre la víctima practicant un massatge cardíac amb un desfibril·lador semiautomàtic DESA.

El CICU va mobilitzar fins a Nou Centre diverses patrulles de la Policia Nacional i Policia Local; així com un Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i un Suport Vital Avançat (SVA). L’ambulància va arribar en qüestió de minuts i els serveis sanitaris van continuar les maniobres de reanimació.

El ferit presentava un traumatisme cranioencefàlic i parada cardíaca. Una vegada es van recuperar les seues constants vitals va ser traslladat a Urgències de l’Hospital La Fe. L’home continua ingressat en estat molt greu.

Paral·lelament, els agents policials van parlar amb els testimonis, entre ells diversos xiquets, per a esclarir les causes de l’accident. També es va procedir a la inspecció de l’atracció per a comprovar les seues mesures de seguretat. El parc multiaventura roman precintat i es desconeix quan reobrirà les seues portes.