El nou barri de València, situat al costat del nou Hospital La Fe, està quasi a punt. L’edificació de Turianova suposarà una expansió de la ciutat.

Més de 10 gratacel, zones verdes, equipament educatiu, esportiu i una àrea terciària integrada per un centre comercial i d’oci.  Així serà l’edificació que espera convertir-se en el barri de moda de València. Darrere de gran part de megaprojecte es troba la promotora AQ Acentor.

Turianova aposta per oferir pisos moderns a un preu accessible. Entre les 1.200 habitatges de les 8 torres d’AQ Acentor. El 40% d’elles són de protecció oficial.

Una gran barri alçat des de 0 en una zona de trànsit conflictiva podria congestionar més les principals artèries de la zona sud de València. Per això, la promotora també està dissenyant millores en les infraestructures. L’accés a la V-30 o l’ampliació del Pont de Malilla milloraran la circulació de la ciutat i dotaran de major connexió al barri. A més, la promotora espera la Línia 12 de Metrovalencia establisca una parada en Turianova

Les obres encara no han finalitzat, però ja s’han venut la meitat dels habitatges disponibles. Queden pocs mesos perquè els primers veïns de Turianova s’instal·len en el nou barri. S’espera que en el mes vinent de març els primers habitatges dels gratacels que s’alcen en la zona sud de la ciutat òbriguen les seues portes als nous inquilins.