Así será el próximo gran centro comercial de Valencia ubicado junto a La Fe
Diseño del gran complejo comercial ubicado junto a La Fe. / AQ Acentor

La ciutat de València comptarà amb un nou centre comercial. Així ho ha revelat AQ Acentor, la promotora immobiliària d’Aquila Capital a Espanya, per mitjà d’un comunicat.

La Generalitat Valenciana ja ha concedit l’autorització comercial autonòmica per al desenvolupament del nou complex que estarà dotat de gran singularitat arquitectònica. Aquest serà un lloc de trobada integradora i sostenible en Turianova, el nou barri al costat de l’Hospital La Fe. Concretament se situarà en els terrenys de Font de Sant Lluís.

L’autorització, concedida per la Conselleria d’Economia Sostenible, permetrà la construcció del nou complex. Aquest albergarà tant àrees comercials i d’oci amb un espai de 77.000 m2. A més, disposarà d’ús hoteler, esportiu, residencial col·lectiu, oficines i altres serveis fins a completar els 168.000 m2 de terreny.

L’objectiu del projecte és integrar àrees per a la cultura, el comerç, l’oci, el treball i la tecnologia. Conceptualment es crearan una successió d’espais oberts, generant així un ambient segur, ampli i saludable, que s’integrarà en el gran parc públic del barri, que serà un dels majors de la ciutat.

OCI I CULTURA PER A TOTS ELS VALENCIANS

El projecte consolida a Turianova amb els seus més de 2.400 habitatges com un barri innovador, sostenible i avantguardista que representa la dignificació de la façana sud de la ciutat de València.

En paraules de Sven Schoel, CEO d’AQ Acentor a Espanya: “L’obtenció de l’autorització comercial autonòmica per part de la Generalitat és per a nosaltres un de les fites més importants de l’any i de tota la nostra activitat a Espanya. Es tracta d’un projecte molt important tant per a Turianova, on tenim en marxa la construcció de 1.200 habitatges, com per a tota la ciutat de València. Estem davant un nou concepte de centre multidisciplinari que combinarà oci, cultura i oportunitats de desenvolupament econòmic per a tots els ciutadans”.