tiburón

(ALBA SÁEZ).- La Marina de València ha volgut innovar en les seues activitats estiuenques i aquàtiques que es realitzen en el port, i ha decidit recrear la pel·lícula de Tiburón de Steven Spilberg amb magnificència i de la manera més real possible.

Si eres d’aquells que l’autocinema ja se li queda xicotet, La Marina de València ha proposat una alternativa en el mar d’allò més peculiar i la qual ha tingut un acolliment bastant important. Amb la iniciativa de “La Marina Shark Festival Film”, com a esdeveniment de clausura d’una sèrie diferent d’activitats, els diez 30 i 31 d’agost donen la possibilitat a tot aquell que vulga de veure la pel·lícula de Tiburón des del mar que envolta tota la Marina, a través de matalassets inflables.

D’aquesta manera es podrà gaudir d’un dels clàssics del cinema de la manera més real i recreant una espècie de performance. Una idea diferent i original que permetrà gaudir del cinema a l’aire lliure i surant en el mar. Abans de la projecció del film, s’executaran una sèrie de curtmetratges tant del cinema espanyol com internacional, tots i cadascun d’ells tindran com a denominador comú el mar, els taurons i altres aspectes que engloben l’oceà.

València

Si la idea de reviure la pel·lícula Tiburón en el mar t’atrau però, no obstant això, prefereixes evitar la marea i les ones, també existeix la possibilitat de poder gaudir de la pel·lícula des de les hamaques que es proporcionaran per a aqueixos dies. Tot a gust del consumidor.

Aquesta iniciativa ja es va produir anteriorment a Texas, on els veïns van acudir a veure la pel·lícula de Spilberg substituint les butaques dels cinemes en matalassets en el mar, on la idea perdura des del 8 de juny fins al 17 d’agost. Un esdeveniment únic i que no et pots perdre viure aquesta esperiència.