S. Ferris– Natural de Ribaroja, Ruben Burgos va ser jugador de bàsquet. Canterà del València Basket, va aconseguir jugar 4 temporades en el primer equip. En 2010, va debutar com a entrenador en la Categoria EBA del València Basket. Després de 7 anys exercint d’entrenador en les categories inferiors del club valencià, Ruben Burgos va agafar les regnes del primer equip femení en 2017. Gràcies a un treball col·lectiu i a l’aposta del club, el tècnic valencià ha fet créixer al conjunt taronja fins a convertir-se en un dels millors equips a nivell nacional. 

Aquesta temporada, l’equip valencià està fent història. El València Basket va finalitzar la fase regular amb tan sols una derrota. En la Copa de la Reina, van arribar fins a la final. En l’Eurocup, la seua famosa ‘pissarra’ va provocar la consecució del primer títol de la història del club. 

El tècnic destaca que l’èxit és fruit d’un treball col·lectiu. Fent referència al lema Cultura de l’Esforç, Burgos ha volgut recalcar el treball que realitzen les jugadores, el staff tècnic, el club i tot el personal que treballa dia a dia amb l’equip.

No obstant això, la temporada encara no ha finalitzat. Ara mateix, les jugadores del València Basket estan immerses en els play-off de la Lliga Femenina Endesa. Per tant, Ruben Burgos demana a l’afició que els donen aqueixa energia per a poder disputar un altre títol.

Imagen Noticia
Valencia Basket celebra la Eurocup Women

A UN PAS DE LA TERCERA FINAL 

València Basket rep a Spar Girona en el partit de tornada de les semifinals de playoffs. El conjunt taronja arriba al xoc després d’haver aconseguit un avantatge de 9 punts en el partit d’anada. Per això, les jugadores de Ruben Burgos tractaran d’aprofitar aqueix matalàs per a guanyar-se un bitllet per a la seua primera final de LF Endesa.

El tècnic ha explicat que “ahir vam tenir una xicoteta part de treball de recuperació i veure alguns detalls a millorar, que sempre n’hi ha. Pese al resultat del primer partit creiem que és bo i hem de fer-ho bo a la Fonteta.

“Molt il·lusionades perquè aquest passet més ens enviaria a una teòrica tercera final de la temporada. És molt il·lusionant i segur que en el nostre pavelló amb el nostre públic tenim l’energia necessària per a donar el nostre 200%”, afig Ruben Burgos.