Jugadors i staff del primer equip masculí de el València Baskethan visitat aquest matí les obres del Roig Arena. Han estat acompanyats pel director general, Enric Carbonell, el director esportiu, Chechu Mulero, i el director de RRII i Primers Equips, Víctor Luengo. A més, han conegut al detall l’evolució de la qual serà la seu del club de la mà de Víctor Sendra, director general del Roig Arena, i de l’equip tècnic responsable de la construcció.

La visita tindrà continuïtat el pròxim dimecres amb el primer equip femení. Que rep demà a Tango Bourges Basket en partit corresponent a la quarta jornada de l’Euroleague Women.

Quan estiga finalitzat, el Roig Arena es convertirà en un dels principals recintes multiusos d’Europa. Acollint esdeveniments culturals, d’espectacles i esportius, incloent ací els partits del València Basket. Igualment, l’espai albergarà la seu i oficines del club. A més de la pista d’entrenament dels primers equips masculí i femení.

“Ha sigut una gran experiència, impressiona veure-ho des de dins, imaginar-ho acabat i amb les graderies plenes de gent”, ha assegurat després de la visita Víctor Claver, jugador del València Basket.

Juan Roig invertirà 35 milions d'euros més per a alçar el Casal Espanya Arena aquest estiu
Disseny del Roig Arena de València.

ROIG ARENA EN LA SEGONA FASE

Les obres del recinte estan actualment en la seua segona fase d’execució. Centrada en l’estructura de formigó i metàl·lica, coberta, façana i forjats de les plantes. De manera complementària, està prevista l’execució d’infraestructures que dinamitzaran la ciutat, com el pàrquing amb més de 1.000 places que ja està en obres o el futur parc públic amb zones verdes adjacent. A tot això se sumen a les ja inaugurades instal·lacions del col·legi públic “Els Arts” de València.