Claver

Valencia Basket ha aconseguit un acord per a incorporar a la seua primera plantilla masculina a l’aler internacional espanyol Víctor Claver. El valencià de 32 anys signa per a les pròximes tres temporades, fins al 30 de juny de 2024. El jugador arriba després de desvincular-se del Barça. La temporada passada va ser campió de la Lliga Endesa i la Copa del Rei i finalista en la Turkish Airlines Euroleague.

Claver ha sigut format en la pedrera taronja des de la categoria cadet. L’aler va debutar com a professional en les files del Valencia Basket en octubre de 2006. Fins a 2012, va disputar amb el primer equip masculí un total de 241 partits en sis temporades. A més, va alçar el títol de l’Eurocup en 2010. Finalment, va abandonar la disciplina de l’equip taronja en l’estiu de 2012 per a convertir-se en el primer valencià a jugar en l’NBA.

Després de tres temporades en la millor lliga del món, un pas per Rússia i cinc temporades en el Barça, Claver torna on tot va començar per al següent pas de la seua trajectòria. L’aler valencià es troba concentrat amb la selecció espanyola de cara a la seua participació en els JJOO de Tòquio. Des de 2009 Claver ha sigut un fix en l’equip nacional. Amb el qual ha guanyat 7 medalles en tornejos internacionals. Aquest estiu pot entrar en el Top-20 de jugadors amb més partits disputats amb Espanya.