GRAFCVA4610. VALENCIA, 10/05/2019.- Durante la pasada madrugada se han registrado temperaturas mínimas excepcionalmente altas, por encima de los 20 grados, por segunda jornada consecutiva en varios puntos del litoral sur de Valencia y norte de Alicante. En la imagen, un grupo de turistas escuchan las explicaciones de su guía, bajo un intenso sol, este viernes al mediodía en la céntrica plaza de la Virgen de Valéncia. EFE/Manuel Bruque

Les bones temperatures no abandonen la Comunitat Valenciana, amb màximes de fins a 24 graus a València. No obstant això, el cel estarà demà poc nuvolós o buidat i el vent serà variable fluix amb brises en la costa.

Previsió dimarts 14 de maig (matí):

Previsió dimarts 14 de maig (tarda):

Temperatures dimarts 14 de maig: 

Respecte a les temperatures, a la província de València la màxima seria de 26 graus a Requena; mentre que Gandia i Ontinyent podrien aconseguir els 25 graus i València 24 durant la jornada de demà dimarts. Les mínimes més altes, no obstant això, serien de 13 graus i es fixen a València i Gandia.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquest dilluns les temperatures no sofriran canvis importants i oscil·laran entre els 14 i els 23 graus en la capital del Túria. E l cel estarà buidat i el vent serà variable fluix amb brises.