La jornada del dimecres està previst que siga una jornada d’aparent calma quant a fenòmens meteorològics adversos. L’Agència Estatal de Meteorologia manté activat fins a les 8 del matí d’aquest dimecres l’avís taronja per forts vents de fins a 100 quilòmetres per hora a l’interior nord de Castelló. No obstant això en la resta de la comunitat l’avís groc decretat per la jornada del dimarts deixa d’estar en vigor en la matinada del dimecres, només es mantenen actiu fins a les 5 del matí.

A partir del dijous AEMET torna a activar avisos per vents, en aquest cas tot l’interior de la Comunitat Valenciana estarà en alerta groga per ratxes màximes de 80 quilòmetres per hora. Un avís que es mantindrà actiu des de les 12 del migdia fins a les 6 de la vesprada del dijous. Encara que la informació es pot anar actualitzant en les pròximes hores, com adverteixen a través dels seus comptes de twitter.

Respecte a la situació general del temps en aquesta jornada, el dimecres tindrem predomini de cel poc nuvolós, amb intervals de núvols baixos al matí en zones de l’interior, i amb intervals de núvols alts en general.

Les temperatures estaran en ascens, sobretot les mínimes, que pujaran de forma localment notable. A València tindrem 17 °C de mínima i està previst aconseguir els 26 °C durant la jornada del dimecres.El dijous el vent serà de nou protagonista amb ratxes que poden superar els 80 quilòmetres per hora, la situació meteorològica no variarà de forma dràstica.