Un cap de setmana de núvols i clars i temperatures que no superaran els 20 graus és el que ens espera per a aquestes dues pròximes jornades. El vent el dissabte si estarà present però només bufarà de forma intensa en el nord de Castelló i ja el diumenge AEMET té desactivades totes les seues alertes per fenòmens meteorològics adversos en la Comunitat.

El dissabte el cel estarà nuvolós a l’interior de la meitat nord e intervals de núvols mitjanes i altes en la resta, tendint a poc nuvolós a últimes hores. Les temperatures mínimes sense canvis o en lleuger descens i màximes en ascens. Vent de l’oest i nord-oest moderat, amb intervals de fort i ratxes molt fortes a l’interior de Castelló.

Per al diumenge hi haurà cel poc nuvolós o buidat tendint a nuvolós. Les temperatures mínimes estaran en descens i màximes en ascens. Vent variable o de component oest fluix.

Per a l’inici de la setmana, segons les previsions, no s’esperen canvis destacats. Hi haurà núvols i les temperatures mínimes estaran en ascens, i les màximes sense canvis o en lleuger ascens.