PROAVA

(ALBA SÁEZ).- Després de dos edicions de rotund èxit, PROAVA torna a presentar a València la seua tercera edició «La Mostreta d’estiu» amb motiu a la present fira de juliol, dita Gran Fira de València que se celebra tots els anys. El lloc de trobada serà en la Plaça de l’Ajuntament, tot això gràcies a la col·laboració del Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana.

La Mostreta d’estiu compta amb un total de 14 expositors on es mescla la gastronomia amb la cultura valenciana. Podrem trobar vins, cerveses, embotits, licors… i també aliments i activitats per als més xiquets de la casa. PROAVA estarà des del dijous 11 al diumenge 14 de juliol.

A més de poder degustar i comprar aquests productes agroalimentaris, hi haurà música en directe, concerts, animació i diferents activitats. PROAVA pretén fomentar el consum de productes alimentosos de qualitat produïts en la Comunitat Valenciana.

A tot això se suma les diferents entitats col·laboradores i expositors de vins i altres begudes oferides i creades exclusivament en la nostra terra. Aquestes entitats són les següents:

-Cervesa Antiga. Cervesa artesana valenciana.
-La Malferida. Refresc de cola d’Aielo de Malferit.
-Tarongino. Vi de Taronja de València.
-Baking Free. Fleca sense gluten artesana.
-Coop. de Viver. Vins IGP Castelló.
-Cerveses Tercer Temps. Cervesa artesana valenciana.
-Hisenda el Gabial. Vins DOP València.
-La Canya Licor. Ron valencià.
-Roques Negres. Vins IGP Castelló.
-Vegadénia. Patés vegetals. Artesania Comunitat València.
-Restaurant Les Llunes, de València.

Les actuacions i concerts que amenitzaran la nit seran el divendres 12 i el dissabte 13 de juliol, encara que durant els quatre dies de «La Mostreta» es podrà gaudir de diferents DJ’s per a gaudir de la millor música.

DIVENDRES 12 DE JULIOL

Ángel Vela i Alan Blesa actuen el divendres a les 21.30 hores amb el seu espectacle «Nowhere Men», els qui ens delectaran amb un tribut als Beatles en format acústic.

DISSABTE 13 DE JULIOL

El dissabte 13 de juliol és el torn de David Maho, Jaume Amigó i Pepe Pardo amb una actuació dedicada al blues.