mascletà vertical

La Gran Fira de València està a punt de finalitzar ja que el 31 de juliol serà el seu últim dia. Mentrestant, encara hi ha moltes activitats per a gaudir com la gran programació pirotècnica que s’ofereix.

L’objectiu d’enguany és cercar un contrast entre la tradició i la modernitat. Per això, hui arriba un espectacle de pólvora que seguirà aquesta línia. La pirotècnica del Mediterrani il·luminarà la ciutat de valència amb una mascletà a l’antiga.

L’espectacle sonor i visual tindrà lloc aquest dissabte en la Plaza de l’Ajuntament a les 20.00 hores. El muntatge recrearà de manera fidel els trets dels anys quaranta i cinquanta.

A més, la programació pirotècnica que acompanya a la Gran Fira de València alberga altres grans sorpreses. El dia 23 de juliol en l’albereda acollirà una minimascletá nocturna a les 23.30 hores. Aquesta tindrà efectes de color i estarà completament digitalitzada. Els valencians viuran un concert sonor sota la responsabilitat de la pirotècnia Peñarroja.

La pólvora continuarà sent la protagonistes el dia 29 amb el correfoc. Un espectacle que des de les 23.00 hores omplirà de so, llum i color la ciutat. L’esdeveniment començarà al carrer de les Barques i posarà punt final en l’Estació del Nord.

LA BATALLA DE FLORS DE VALÈNCIA

La Fira de València ha donat vida a la ciutat durant tot juliol amb actuacions musicals, màgia, fums, teatre…. Totes aquestes activitats acabaran amb la gran Batalla de Flors, responsable de tancar aquest mes replet d’esdeveniments a València.

Enguany es llançaran 1.500.000 unitats de clavells, que cobriran els carrers d’un gran arc de Sant Martí floral. L’esdeveniment ja té data i hora. Serà el diumenge 31 de juliol a les 20.00 hores quan se celebre.

Com és habitual, la batalla de flores tindrà lloc en el passeig de l’Albereda inundant així l’avinguda de tot color i deixant una gran aroma floral.