Luces de la falla Cuba-Puerto Rico, ganadoras de la categoría A

El concurs de carrers il·luminats 2019 ja té guanyadors, la falla Cuba Puerto Rico en la categoria A i la falla Duc de Gaeta la Pobla de Farnals en la categoria de plata.

La falla Cuba-Puerto Rico, «la falla de la LLum» s’alça de nou amb el primer premi amb les seues llums dedicades al Parc Central de l’empresa cordovesa Ximénez. Els més de trenta arbres de color cobre i blanc,  de fins a 10 metres d’altura, que parteixen del sòl i que compten amb més de 13.000 bombetes led, van transportar a tots els visitants i ,als membres del jurat, a endinsar-se en el recent estrenat parc.

En segona posició queda la falla Sueca-Literat Azorín i en tercer lloc la falla Cadis-Els Centelles,  comissió que s’estrenava en la categoria i que va presentar  tres portades triomfals de 15 metres d’ample i altura amb un total de 600.000 leds d’última generació.

Llums de Cádis Centelles

La falla Malva-rosa,queda de nou fora dels primers llocs. La comissió que va realitzar el seu encès anit amb un projecte innovador en el qual una successió de 30 paraigües s’il·luminaven al ritme de la música i que deixaren al públic assistent sorprès , és l’única que manté els espectacles d’encesos, que es realitzaran cada mitja hora des de les 20:00h fins a les 21.30 hores i fins a les 22.00 el divendres 15 i el diumenge 17.

Llums Falla Malvarrossa

I en la categoria B, la falla Duc de Gaeta aconsegueix, de nou ,el primer premi, dotat de 1000 €; i en segona i tercera posició queden les llums de Ciscar Borriana i Doctor Serrà- Carlos Cervera, respectivament.

Carrers il·luminats més importants on trobar-los