Rafelbunyol homenatjarà al seu músic més internacional, Pep Laguarda. A més, coincideix amb el 45 aniversari de la publicació de Brossa d’ahir amb un concert homenatge que tindrà lloc el pròxim 7 d’octubre a l’Auditori Municipal.

Coincidint amb la commemoració del 9 d’octubre, l’Ajuntament de Rafelbunyol vol destacar la figura d’uns dels seus músics més internacionals, que encara continua sent un referent de la música flok.

Es tracta d’un concert homenatge que comptà amb la participació de músics de la localitat com són: KathleenGarri CampanilloEduardo Andreo i Eric Simone; Conxi Valero, Miguel Ángel Berbis i Jesús Salvador ChapiAlxarq Percussió i Jesús Salvador ChapiMalapata Swing Band; 4000 som prou i Besugo.

Un reconeixement que naix a proposta d’uns quants músics de Rafelbunyol i al qual l’Ajuntament se suma fent-lo extensiu a més músics de la localitat. “Aquest concert aborda a les cançons de Pep Laguarda tant de Brossa d’ahir com del seu segon disc Plexison Impermeable, interpretades des de diferents formes, disciplines o creadors. Un homenatge que hem inclòs en la programació del 9 d’octubre per a commemorar el nostre patrimoni” assegura Alicia Piquer, regidora de Cultura.

El concert que començarà a les 19:30 h, ja té les entrades a la venda a través de servientradas a un preu de 3 €.

PROGRAMACIÓ 9 D’OCTUBRE 

Aquest no va ser l’únic acte que s’ha posat en marxa des de l’Ajuntament amb motiu del 9 d’octubre.

La programació començarà per tot l’alt amb la primera edició dels seus Premis Poble de Rafelbunyol. Una manera d’homenatjar els i les ciutadanes, col·lectius i institucions que han destacat en algun àmbit i que han contribuït amb el seu treball a fer un poble millor.

Un certamen que se celebrarà el pròxim 7 d’octubre, a les 19 hores, a l’Auditori Rafelbunyol i que enguany es dedicara a reconéixer la tasca d’aquelles persones que contribuïren que la incidència de la COVID-19 al nostre poble fora menys significant i en alguns casos menys dolorosa per a molts veïns i veïnes.

La infància i joventut de Rafelbunyol també té activitats organitzades. El divendres hi ha un Cantatilles infantil, en la plaça de Sor Isabel de Villena a les 17:30 h, i el dissabte, a partir de les 11 al Parc La senyera, una Gimcana juvenil “La búsqueda del tresor de Jaume I”.

Finalment, el Dia de la Comunitat Valenciana, ho celebrarem fent Calderes, joia de la nostra gastronomia, de les quals ja estan els tiquets a la venda als comerços locals.