Carrers il·luminats més importants on trobar-los

Coneix on es troben els principals carrers il·luminats que no has de perdre't aquestes falles.

El concurs de carrers il·luminats és un dels elements característics de les Falles pel qual moltes falles aposten . Existeixen dues categories; la categoría A on enguany participen 6 comissions falleres i la categoria B en la qual moltes comissions competeixen per portar-se els millors premis.

Amb la principal novetat que no es realitzarà espectacle d’encès en les principals falles de la categoria A, a excepció de la Falla Avinguda Malva-rosa-A. Pérez Cavite, les falles continuen apostant per il·luminar els seus carrers, com un element més per a atraure visitants als seus carrers.

Els principals carrers que van inaugurar la seua il·luminació ahir dia 8 de març, les podem trobar en el barri de Russafa, el com comunament ja coneixem com el barri de la llum:

Falla Sueca-Literato Azorín

La Falla Sueca-Literat Azorín manté la seua aposta sostenible i conciliadora amb el veïnat a través de l’empresa cordovesa d‘il·luminació Ximénez.

 Falla Cuba-Puerto Rico

Celebra enguany el seu encès número 60, pionera en el concurs i repeteix de nou, i ja van 47 anys, amb l’empresa d’il·luminació Ximénez.
El projecte és un homenatge al **Parc Central i comptarà amb 31 arbres de quasi 10 metres d’altura i un total de 470.000 leds.

Falla Cádis-  Centelles

La falla Cadis- Centelles participa enguany en la categoria d’or i presenta un muntatge molt acolorit i de nova creació, en el qual un total de trenta arcs il·luminaran la demarcació.

Falla Cuba- Literato Azorín

Després del comunicat que va presentar dilluns passat, i la seua intenció de no realitzar el muntatge al qual ens tenia habituats, la falla Cuba- Literat Azorín presenta un projecte menys agressiu amb l’entorn a través de l’empresa Elecfes de Múrcia.

Però no solament Russafa s’encarrega d’engalanar els carrers i omplir-les amb tot tipus de combinacions de llums per a delectar la vista, fora d’aquest barri trobem tres falles que també participen en el concurs (dos d’elles en la categoria A) i que instal·len una vertadera obra d’art digna de ser visitada.

Falla Carrera Malilla- Ingeniero J. Benlloch

La comissió de Quatre Carreres continua apostant pel seu projecte ferm i trencador en el concurs de carrers il·luminats.

Falla Malvarrosa Ponz- Cavite

Amb el lema Malva-rosa il·lumina’t la Falla Malva-rosa- Ponz Cavite manté el seu espectacle d’encesos, amb el següent horari:

I en la categoria B, trobem una falla que continua apostant per la il·luminació, la falla Duc de Gaeta- la Pobla de Farnals, amb un projecte trencador de l’empresa Elecfes de Múrcia

Russafa s’apaga en Falles