El concurs de carrers il·luminats és un dels elements característics de les Falles pel qual moltes falles aposten . Existeixen dues categories; la categoría A on enguany participen 6 comissions falleres i la categoria B en la qual moltes comissions competeixen per portar-se els millors premis.

Amb la principal novetat que no es realitzarà espectacle d’encès en les principals falles de la categoria A, a excepció de la Falla Avinguda Malva-rosa-A. Pérez Cavite, les falles continuen apostant per il·luminar els seus carrers, com un element més per a atraure visitants als seus carrers.

Els principals carrers que van inaugurar la seua il·luminació ahir dia 8 de març, les podem trobar en el barri de Russafa, el com comunament ja coneixem com el barri de la llum:

Falla Sueca-Literato Azorín

La Falla Sueca-Literat Azorín manté la seua aposta sostenible i conciliadora amb el veïnat a través de l’empresa cordovesa d‘il·luminació Ximénez.

 Falla Cuba-Puerto Rico

Celebra enguany el seu encès número 60, pionera en el concurs i repeteix de nou, i ja van 47 anys, amb l’empresa d’il·luminació Ximénez.
El projecte és un homenatge al **Parc Central i comptarà amb 31 arbres de quasi 10 metres d’altura i un total de 470.000 leds.

Falla Cádis-  Centelles

La falla Cadis- Centelles participa enguany en la categoria d’or i presenta un muntatge molt acolorit i de nova creació, en el qual un total de trenta arcs il·luminaran la demarcació.

Falla Cuba- Literato Azorín

Després del comunicat que va presentar dilluns passat, i la seua intenció de no realitzar el muntatge al qual ens tenia habituats, la falla Cuba- Literat Azorín presenta un projecte menys agressiu amb l’entorn a través de l’empresa Elecfes de Múrcia.

Però no solament Russafa s’encarrega d’engalanar els carrers i omplir-les amb tot tipus de combinacions de llums per a delectar la vista, fora d’aquest barri trobem tres falles que també participen en el concurs (dos d’elles en la categoria A) i que instal·len una vertadera obra d’art digna de ser visitada.

Falla Carrera Malilla- Ingeniero J. Benlloch

La comissió de Quatre Carreres continua apostant pel seu projecte ferm i trencador en el concurs de carrers il·luminats.

Falla Malvarrosa Ponz- Cavite

Amb el lema Malva-rosa il·lumina’t la Falla Malva-rosa- Ponz Cavite manté el seu espectacle d’encesos, amb el següent horari:

I en la categoria B, trobem una falla que continua apostant per la il·luminació, la falla Duc de Gaeta- la Pobla de Farnals, amb un projecte trencador de l’empresa Elecfes de Múrcia

Russafa s’apaga en Falles