pavimentació
Aprofitant les vacances d’agost de molts veïns, l’Ajuntament dóna llum verda a la remodelació de carrers i voreres de València i aqueix gest es tradueix en obres per tota la ciutat.
A tan sol dues setmanes que s’inicie el curs escolar, els carrers encara continuen alçades. La recta final de l’estiu se salda amb una vintena d’obres d’asfaltat programades aquesta temporada, algunes ja acabades, unes altres, com el Plaça de Rojas Clemente acaben d’iniciar-se.
La Regidoria de Desenvolupament Urbà va afirmar dimarts passat que aquest estiu s’han previst cinc asfaltats en horari nocturn, en tractar-se de grans eixos de comunicació de la ciutat per al tràfic.
La renovació del paviment de l’avinguda Tres Forques ha sigut la intervenció de major importància amb diferència, encara que hi ha hagut altres secundàries com el carril bus del carrer Guillem de Castro entre la carrer Hospital i el carrer Quart, que es realitzarà en horari nocturn per a no intervenir en el tràfic.
Un altre tipus d’intervencions que l’ajuntament ha tingut en compte són la reparació de trapes de clavegueram enfonsades o en mal estat, a més d’esmenar deficiències en el paviment d’algunes rotondes com la situada en l’avinguda Pío Baroja, en el districte de Campanar.
Així mateix, al juny es van realitzar millores en el paviment i vorera del carrer Riu Bidasoa, en Torrefiel, on els veïns ja gaudeixen d’un millor accés.