autobuses

Les obres del Cicle Integral de l’Aigua continuen afectant el trànsit a València. En aquesta ocasió és el carrer Doctor Moliner la que es tallarà al trànsit. Les obres es realitzaran des del dilluns dia 26 i es preveu que finalitzen el 20 d’agost.

Els treballs s’estructuren en dues fases. La primera fase tindrà una duració estimada de dues setmanes. Ocuparà al 100% el carrer Doctor Moliner entre els carrers Misser Va mastegar i Arts Gràfiques. Així, des del dilluns 26 fins al 8 d’agost el trànsit estarà completament restringit en aquesta via.

Les obres de la segona fase començaran el 9 d’agost i està previst que es prolonguen fins al dia 20 del mateix mes. En aquest cas ocuparan el carril bici i mitja calçada, deixant un carril lliure a la circulació.

El tancament total de la primera fase de les obres alterarà el recorregut de les línies 31, 71, 81 i N2 de l’EMT. Per aquest motiu es recomana consultar els detalls i desviaments en la web de la EMT.

EL TRÀNSIT DE LA CIUTAT ES COMPLICA AMB NOVES OBRES

Aquest nou tancament del trànsit en un carrer de la ciutat se suma a uns altres que, des de fa setmanes, estan afectant la mobilitat. I és que als talls provocats per les obres de millora de la xarxa municipal de sanejament en diversos carrers, cal sumar-li els de les obres de la línia 10 de Metrovalencia.

La renovació de la xarxa de sanejament ha provocat en l’últim mes diferents talls de trànsit. Entre altres es van veure afectats el Pont de les Flors o a l’avinguda Primado Reig.