Las lluvias regresan a la Comunitat Valenciana
La calle de la paz con algunas vayas

Les obres han tornat al centre de la ciutat. El Cicle Integral de l’Aigua ha reiniciat les obres de canalització tant al carrer la Pau com en Giorgeta. En conseqüència, el Ajuntament s’ha vist obligat a anunciar corts de carrers i de carrils.

En el cas del carrer de la Pau, els treballs de canalització sí que permetran mantenir la via oberta. No obstant això, estarà ocupada la vorera i part de la calçada deixant lliure el carril esquerre. El carril dret, sentit a la Plaça de la Reina, romandrà tancat fins a finalitzar els treballs.

El Cicle Integral de l’Aigua estan instal·lant una canonada de 300 metres de longitud. Aquesta unirà el carrer Poeta Querol amb la plaça d’Alfons El Magnànim. Les obres porten al voltant de dos anys de treballs encara que amb interrupcions com la del passat mes de desembre quan es necessitava disposar de la via per a la Marató de València i facilitar la campanya de Nadal en els comerços del centre.

Ara tot apunta al fet que les obres finalitzaran pròximament i aquesta vegada de manera definitiva. L’objectiu del consistori és acabar durant el mes de febrer. La finalitat és permetre que el carrer puga ser transitada durant les Falles i és que es tracta d’una de les principals vies del pas de l’Ofrena.

En el cas de les actuacions del servei del Cicle Integral de l’Aigua en Giorgeta, s’ha ocupat al 100% la via de servei. Concretament està tallada la circulació en el tram del carrer Sant Vicent Màrtir a Pianista Amparo Iturbi. A més, s’ha intervingut el sentit de circulació del carrer Millars. També han quedat tallats trams de la zona per als vianants, carril bici i carril EMT-Taxi de Giorgeta, entre Roís de Corella i carrer Jesús.