solmarket

(ALBA SÁEZ).- Els mercats ambulants estiuencs és un molt bon pla per a passar una bona estona. Si a més li acompanya la gastronomia, els puestos de roba vintage, moderna, surfera, activitats per a tots els públics i un bon concert i música ambient, es converteix en tot un planàs. Ací et deixem amb tres propostes diferents dels mercats ambulants que pots trobar aquest estiu a València.

MERCAT AMBULANT DEL PASSEIG MARÍTIM

El típic mercat ambulant que cada any el podem trobar en el passeig marítims de les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal, romandrà fins a la segona quinzena de setembre. Es realitza des de l’any 1999 i enllaça fins a arribar quasi al port de València.
L’horari d’obertura és entre les 9.00 hores del matí i les 10.00, tot depèn del comerciant, fins a les 00.00 de dilluns a dijous. Els caps de setmana, divendres, dissabte i diumenge, l’horari de tancament s’amplia fins a la 01.00. La jornada fer un descans amb un tancament a mig dia i reobrin a la vesprada.

GRAN MARKET EN LA MARINA DE VALÈNCIA

mercats

La Marina de València també ens té preparat un mercat ambulant: amb un total de 20 llocs que constaran de diferents productes que aniran des de l’artesania, la bijuteria, aromes, encens, joguets de fusta, complements, aliments dolços com a llepolies fins a per els qui prefereixen el salat amb panolles i embotits entre una infinitat de varietats. Aquest mercat ambulant el podrem trobar fins al dia 1 de setembre durant tots els dies de 18.00 a 01.00 hores.

A més compta amb un apartat reservat als més xicotets dit l’InfoKids, on els divendres, dissabtes i diumenges amb horari d‘11.30 a 00.00 hi haurà programació infantil. Entre les diferents activitats destaquem el mini-golf, jocs de taula, llits elàstics…

SOLMARKET

mercatsEl Solmarket torna amb una nova edició. Després del rotund èxit d’anys anteriors, el Solmarket torna un estiu més a València. Situat a la platja del Puig, on durant 21 dies es pot gaudir de música en directe, una varietat de cultura, art, ambient, artesania, moda, gastronomia en un lloc idíl·lic. Del 26 al 18 d’agost amb horari de 19.00 a 01.00 hores.