Octubre de 1957, la capital del Túria viu un dels moments més tràgics de la seua història: la riuada. De manera paral·lela acaba la construcció d’un bloc de cases que no tarda a saltar a la fama: és l’Edifici Maleït de València.

Entre eixes coses curioses destaca la xifra de morts produïdes en el número 1 de l’Avinguda Tres Forques. Un total de nou víctimes que van començar en 1968 amb la vedete Gracia Imperi i la seua parella, i és que els seus cossos es van trobar en la banyera.

Però els estranys successos no van acabar ací. Anys després se sumen els cadàvers de dos xiquets que es van precipitar per la finestra, un mort en les escales, un altre a la porta de la seua casa i un jove de 18 anys que no va sobreviure al seu aniversari.[/vc_column_text]

Però l’arribada del mil·lenni sembla que no va alterar la mala ratxa d’este bloc de vivendes. En 2012 va ser el torn d’una jove que va morir en mans de la seua parella després de ser acoltellada i llançada per les escales de l’edifici. Dos anys després un altre succés va tornar a alterar la tranquil·litat dels veïns.

El que molts es pregunten és si es tracta d’una vertadera maledicció o estem davant de casualitats. Siga fruit de l’atzar o una terrible maledicció, el que és clar és que este edifici crida l’atenció. La seua història ja compta amb una novel·la i un còmic i és que en este cas la realitat ha superat la ficció.