El albergue del terror se esconde en la provincia de Valencia

Millars és un municipi de València en el que es troba un alberg que guarda històries paranormals. Tal és així que el famós programa ‘Cuarto Milenio‘ de Iker Jimenez ja ha realitzat un reportatge analitzant aquest fenomen. Una història que mereix ser contada i que molt pocs coneixen.

Aquest alberg, allunyat de la població, era abans un caserna de la Guàrdia Civil que va romandre actiu més de 40 anys, des de 1950 fins a 1992. En aqueix llavors va succeir el seu primer cas paranormal.

Va ser en el 1987 quan un guàrdia civil va arribar espantat dient al seu company que havia escoltat colps i una dona cantar. L’home estava totalment terroritzat, tal com van narrar en ‘Quart Mil·lenni’ l’agent Jose María García i la veïna Juana Más Vivó. No obstant això, aquesta història va quedar finalitzada per a ells i no van tornar a escoltar res més fora de lloc.

LA CASERNA ES TRANSFORMA EN UN ALBERG

Durant uns anys, l’edifici va estar totalment abandonat fins que va rebre ajudes i es va poder obrir com un alberg municipal. Es va reformar totalment per a convertir-se en un lloc d’oci.

La vertadera història que causa vertader terror és la que van viure les germanes Mónica i Fanny. Eren educadores infantils i van treballar des de 2002 fins a 2006 en l’alberg. Conten que un dia, mentre s’arreglaven en el bany, van veure per l’espill a una estranya dona que passava pel corredor. Elles mateixes expliquen que va ser com estar en dues dimensions diferents. A més d’aquest cas, també a vegades escoltaven veus i càntics.

En 2010 va arribar una dada curiosa. Es van trobar unes troballes arqueològiques i es va autoritzar poder excavar. Va ser llavors quan van aparèixer uns esquelets mirant a l’oest, és a dir, enterraments islàmics. Per això, es va arribar a la conclusió que abans hi havia en aqueix terreny un cementeri musulmà.

L’ALBERG REOBRI LES SEUES PORTES

Aquest 2021 una parella de Bunyol ha decidit reobrir l’Alberg de Millars. Després d’estar un any tancat a causa de la pandèmia, aquesta parella ha tornat a obrir les portes d’aquest alberg tan misteriós.

L’obertura de l’edifici suposa una gran ajuda econòmicament per a Millars ja que atrau nombrosos turistes. Amb la crisi causada pel coronavirus, tots aquests tipus de negocis s’han vist perjudicats però a poc a poc va tornant tot a la normalitat.