La saga d’una escriptora de Quart de Poblet arribarà a Netflix

Zeppelin Tv serà la productora responsable de l'adaptació que s'emetrà en la plataforma estatunidenca l'any vinent

netflix

Laura Gallego, autora de la cèlebre saga ‘Memorias de Idhún’, es troba treballant en la pròxima adaptació de les seues novel·les a l’anime. Produïda per Zeppelin TV, està previst que aquesta comence a emetre’s en Netflix a partir de 2020.

La primera temporada comptarà amb 10 episodis de mitja hora cadascun i relatarà els fets esdevinguts en la primera meitat de La Resistencia, el volum inicial de la trilogia. L’escriptora tindrà control absolut sobre la producció i els guions, cosa que els estudis de cinema no li van garantir fa deu anys.

“No hi haurà versió cinematogràfica de Memòries de Idhún”, assegurava en aquells dies l’autora en una trobada digital organitzada per 20 minutos. “Són 2.300 pàgines d’història i dubte molt que això es poguera portar al cinema sense canviar o llevar bona part de l’argument, així que preferisc que les coses es queden com estan”.

Els temps han canviat no obstant això i l’existència de noves plataformes de producció i difusió de productes de ficció ha permès que els relats de Gallego arriben a la xicoteta pantalla.

L’animació serà a càrrec d’Estudio Fenix, qui realitza les novel·les gràfiques de Idhún des de 2009. “Estic molt implicada en aquesta primera fase del projecte, sobretot en els guions, dels quals sóc coautora, perquè l’adaptació siga el més fidel possible al llibre, tenint en compte que és un mitjà molt diferent”, ha indicat Gallego.

Las mejores películas que llegan a la cartelera este fin de semana

La exposición de Harry Potter ya tiene fecha de apertura