estreno

Demà es compleixen cinc setmanes des que es va decretar l’estat d’alarma. A partir d’eixe moment, l’estrena de moltes produccions s’ha avançat per a amenitzar la quarentena. A més, les plataformes continuen oferint nou contingut cada setmana. Ací van les cinc noves produccions destacades del 13 al 19 d’abril.

OUTER BANKS | Netflix

Arriba a la plataforma més famosa una nova sèrie juvenil. A l’estil de Riverdale, la trama està plena de misteris. Composta per deu capítols, la història d’està ambientada en Outer Banks (Carolina del Norte). Un grup d’adolescents estan preparant el seu estiu quan un huracà ataca el seu idíl·lic paradís. A partir d’ací, es veuran obligats a prendre decisions que alteraran la seua vida.

Estrena: 15 d’abril.

3T KILLING EVE | Netflix

Les noves trames centrades en Eve (Sandra Oh) i Villanelle (Jodie Menjar) ja estan ací. Després del final de la segona temporada, els quatre protagonistes han pres camins diferents. La sèrie, adaptada per Phoebe Waller-Bridge per a la BBC, ha sigut una de les més aclamades per la crítica des que es va estrenar en 2018.

Estrena: 15 d’abril.

MRS. AMÉRICA | HBO

És un de les estrenes més esperades del mes. Ambientada en els anys 70 als Estats Units, aquesta minisèrie reivindica el moviment feminista de l’època. La protagonista és una activista conservadora (Cate Blanchett) que reforçarà les seues idees quan es tope amb el moviment que va ratificar l’Esmena d’Igualtat de Drets. L’activista s’oposa a la segona ona en la història del feminisme als Estats Units, encara que semble cada vegada més sòlid.

Estrena: 15 d’abril.

SERGIO | Netflix

Aquesta nova pel·lícula ha apostat per dos personalitats de Hollywood que estan triomfant. Wagner Moura i Ana de Armas protagonitzen aquest spin-off d’un documental que va dur a terme el director de la cinta fa més de deu anys. La història conta la vida de Sergio (Moura), un diplomàtic de les Nacions Unides que es veu obligat a superar la missió més important de la seua carrera just quan finalitza la invasió de l’Iraq per part dels Estats Units.

Estrena: 17 d’abril.

MENTIRAS | Atresplayer

La nova sèrie d’Atresmedia és una adaptació de la nord-americana Liar. La trama se centra en Laura (Ángela Cremonte), una professora d’institut que, després d’una cita amb Xavier (Javier Rey), comença el dia sola en el seu llit amb malestar i sense recordar res de l’ocorregut. Està composta per sis capítols i els seus directors són Norberto López Amado i Curro Novallas.

Estrena: 19 d’abril.