Los estrenos que llegan para las vacaciones de Semana Santa

Si eres dels quals ha fos totes les plataformes digitals aquesta quarentena i ha vist totes les sèries possibles, tranquil. Algunes plataformes com Netflix o Movistar+ han avançat les seues estrenes per a amenitzar l’estada a casa amb l’estat d’alarma. Per això, ací et deixem cinc estrenes que arriben aquesta setmana per a gaudir en les vacances de Pasqua.

LA LÍNEA INVISIBLE | Movistar+

És un de les estrenes destacades d’aquest mes. De fet, és una de les sèries que s’ha avançat per la quarentena. Aquesta nova minisèrie de Mariano Barroso ens porta als anys 60. Quan ETA decideix travessar la ‘línia invisible’ i matar a la seua primera víctima, la Guàrdia Civil respon amb la mateixa moneda i mata al primer terrorista de la banda basca. Per això, els seus companys (Anna Castillo, Joan Amargós i Patrick Criado) decideixen venjar-se iniciant una de les etapes més dures de la història d’Espanya.

Estrena: 8 d’abril.

4T THE GOOD FIGHT | Movistar+

Arriben deu nous capítols de The Good Fight. La sèrie de la CBS estrena avui la seua quarta temporada amb noves trames per a l’advocada Diane Lockhart (Christine Baranski). Després de perdre al seu principal client, l’empresa l’ha absorbida una companyia multinacional. A més, Michael J. Fox tornarà a interpretar a Louis Canning. És un dels personatges més esperats, ja que eixia en The Good Wife, la sèrie de la qual va sorgir The Good Fight com spin-off.

Estrena: 9 d’abril.

IL PROCESSO | Netflix

Malgrat que a Itàlia es va estrenar fa cinc mesos, aquest thriller judicial arriba demà a Netflix. La primera temporada compta amb vuit episodis, i compte com l’assassinat d’una jove afecta a una fiscal vinculada a la víctima, a un advocat que cerca un cas que marque la seua carrera i a una sospitosa que diu ser innocent.

Estrena: 10 d’abril.

BREWS BROTHERS | Netflix

Aquesta comèdia narra la història de dos germans que, encara que no es porten res bé, intentaran dirigir una cerveseria junts. Cadascun utilitzarà la seua tècnica particular per a portar avant el negoci, que es veurà embolicat en tripijocs i caos. La primera temporada compta amb vuit capítols, creada per Greg Schaffer.

Estrena: 10 d’abril.