Harry
Visitantes del universo Harry Potter en el parque temático Universal Studios de Orlando.

Les entrades per a Harry Potter: The Exhibition ja estan a la venda. A causa de la gran demanda del públic en la seua anterior visita, l’exposició torna esta primavera a Espanya, oferint als fans una nova oportunitat per a admirar alguns dels icònics decorats i objectes originals de les pel·lícules d’Harry Potter. L’exposició podrà veure’s a partir del 13 d’abril en el Museu dels Cienciès.

En 2017, ‘Harry Potter: The Exhibition’ va obrir les seues portes a Madrid, rebent més de 460.000 visitants en només 4 mesos. Després del gran èxit de l’exposició a Madrid, València serà la segona ciutat espanyola dins del tour europeu i l’única ciutat que albergarà l’exposició al nostre país fins al 7 de juliol.

En col·laboració amb Warner Bros. Consumer Products, GES Events ha creat esta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats, en la que els visitants podran gaudir dels escenaris inspirats en els decorats d’Hogwarts™ que apareixen en les pel·lícules, i sorprendre’s amb l’increïble treball manual i artístic que s’amaga després del vestuari, l’attrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula.

La exposición 'Harry Potter. The Exhibition' abrirá sus puertas el 13 de abril de 2019 en el Museu de les CiènciesAixí és l’experiència de ‘Harry Potter: The Exhibition’

Des del moment en què els visitants entren en ‘Harry Potter: The Exhibition’ se submergeixen de ple en l’univers d’Harry Potter. Un membre de l’exposició dóna la benvinguda als visitants i selecciona a alguns afortunats per a formar part de la seua casa favorita en Hogwarts™.

A continuació, els guia perquè inicien el seu recorregut a l’exposició que comença amb un viatge per les escenes favorites de les pel·lícules d’Harry Potter. L’exposició inclou algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, incloent la sala comuna i el dormitori de Gryffindor™, aules com la de Pocions o Herbología, i el Bosc Prohibit. Al seu torn, aquests escenaris contenen milers d’objectes d’attrezzo, vestits i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga.

S’inclouen a més diversos elements interactius: els visitants podran entrar en l’àrea de Quidditch™ i llançar una pilota Quaffle; extraure una Mandrágora d’un test en la classe d’Herbología; i fins i tot recórrer la cabanya d’Hagrid i asseure’s en la seua gegantesca butaca.

Harry Potter llegará a los escenarios valencianos en forma de parodia

Valencia se postula como candidata a los Premios Goya 2021