L’Institut Valencià de la Joventut és un altre dels organismes que tindrà una presència destacada en la majoria dels Festivals de la Comunitat Valenciana a través d’un stand en el qual s’oferirà informació sobretot allò que tinga a veure amb els joves. L’IVAJ ja va fer una primera incursió a aquestes cites culturals.

Els responsables de l’IVAJ donaran complida informació sobre temes relacionats amb la joventut com un alcoholímetro d’un sol ús o la celebració del 30 aniversari del carnet Jove.

Aquest tipus d’informació serà general durant aquest primer assaig. Després, l’IVAJ haurà d’adaptar-se als diferents públics i diferents sensibilitats dels diferents festivals.

I és que els responsables d’aquesta institució volen llançar un missatge a tots a aquells que els va interessar que l’IVAJ no és el que sembla i és més del que sembla. L’Institut Valencià de la Joventut vol apropar-se més encara al seu públic objectiu intensificant la seua presència en els festivals més importants de la Comunitat Valenciana.