Una ola de cancelaciones suprime conciertos de grandes artistas en Valencia
Miles de personas llenan la Ciudad de las Artes y las Ciencias en el Big Sound Fest.

Ni Bryan Adams ni el Diversity València Fest se celebraran finalment aquest mes de juliol en la capital del Túria. Les organitzacions de tots dos esdeveniments han anunciat les seues cancel·lacions amb poques hores de diferència.

El festival musical anava a celebrar la seua primera edició a la Ciutat de les Arts del 21 al 23 de juliol. Aquest comptava amb un dels cartells més ambiciosos dels festivals espanyols i és que sobre els seus escenaris anaven a passar primeres files internacionals com Black Eyed Peas; Christina Aguilera; Martin Garrix; Ozuna; Iggy Pop o Karol G.

Encara que segons el comunicat la decisió es deu a la impossibilitat de poder garantir la realització del festival “sota les condicions necessàries per al bon desenvolupament d’aquest”, tot apunta al fet que es deu a una venda d’entrades insuficient.

El mateix camí és el que ha seguit el concert de Bryan Adams. El canadenc anava a pujar-se sobre els escenaris de l’Auditori Sud el pròxim 19 de juliol. No obstant això, des d’Emotional Events, empresa promotora de l’esdeveniment, han emès un comunicat amb la seua cancel·lació.

Segons l’anunci, la supressió ha tingut lloc “a causa d’imprevistos i problemes en la producció tècnica”. Aquests apunten al fet que no poden garantir el desenvolupament del concert amb “la qualitat necessària per a un espectacle d’aquestes característiques”.

No obstant això, en xarxes socials molts fans han qüestionat que aquesta siga la realitat de la cancel·lació. Aquests apunten a una falta de venda d’entrades igual que hauria succeït amb el diversity Fest.

REEMBOSSAMENT D’ENTRADES

En tots dos casos han anunciat que reembossaran els imports de les entrades. En el cas de Bryan Adams el procés de devolució començarà el divendres i s’estendrà al llarg de deu dies.

El Diversity València Fest, per part seua, proporcionarà nova informació pròximament. “En breu es comunicarà el procediment per a la devolució íntegra de les entrades des de les diferents plataformes des de les quals han sigut adquirides i des dels nostres canals propis de comunicació”, han assenyalat.