Mediterránea

La primera edició del Mediterránea Festival tanca amb espectacularitat una infinitat de concerts que van triomfar davant un públic que volia donar-ho tot.

Grups Indie revelació com Sidonie, la M.O.D.A., El niño de la Hipoteca, la Habitación Roja, Rulo y la contrabanda, IZAL, Despistaos, o Space Elephants van compartir escenari durant tres dies en els quals Tavernes de la Valldigna es va convertir en el bressol d’aquest gènere musical.

Mediterránea
Actuació d’Izal. Luisa Bori.

Encara que a voltes no plou a gust de tots, atès que veïns de la localitat valenciana es van queixar de l’excés de soroll en algunes ocasions, per la qual cosa els organitzadors del festival van arribar a plantejar-se la clausura anticipada d’aquest festival.

Però, després de la valoració de la situació, la festa va continuar en un ambient rocker on els assistents vibraven al ritme de les cançons de moda com “La immensitat” de la M.O.D.A., “Carreteres Infinites” de Sidonie, o “El Pozo” d’Izal. I grups com Varry Brava, no solament van tocar els seus clàssics temes com “No gires” si no que van apostar per cançons del seu nou disc com a “Ruta de l’amor”.

Mediterránea
Sidonie va deslumbrar durant la seua actuació en “El Incendio”. Luisa Bori.

Un altre dels gestos que no va passar desapercebut va ser la retirada del fossat VIP del concert de Dinero, d’aquesta forma, tots dos espais es van ajuntar perquè la gent poguera gaudir per igual de les cançons d’aquest grup.

L’emplaçament del festival va tenir molt bon acolliment per part dels assistents, ja que es trobava tan sol 100 metres de la platja, per la qual cosa es va convertir en un lloc de desconnexió per a molts. Els festivalers podien així gaudir de jornades de platja i música en un mes d’agost que encara dóna un respir a la recta final de l’estiu.