Sds judiciales/ Palau de Justicia Llíria

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, junt amb els regidors Paco García i Pedro Vicente, ha assistit, en el Palau de la Generalitat, a la presentació del nou Pla d’Infraestructures Judicials de la Comunitat Valenciana, en un acte on el president del Consell, Ximo Puig, i la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, han anunciat també la construcció del nou Palau de Justícia de la capital del Camp de Túria.

Este programa d’inversions preveu destinar 17 milions d’euros per a la nova seu judicial de Llíria, que s’ubicarà a una parcel·la de 2.050 m2 situada enfront dels actuals jutjats. Enguany s’iniciaran els tràmits necessaris per a la redacció del projecte d’execució i està previst que les obres estiguen finalitzades l’any 2021.

L’alcalde Manolo Civera ha assegurat es tracta d’una “magnífica notícia per a la ciutadania i els professionals del nostre partit judicial, que per fi disposaran d’unes instal·lacions modernes, més segures i amb l’espai necessari per a desenvolupar la seua activitat diària”.

El partit judicial de Llíria compta actualment amb 7 jutjats, a més d’altres servicis de l’administració de justícia, que estan distribuïts en dos dependències separades.