fuset

Pere Fuset, el ja exregidor de Cultura festiva (encara que encara no s’haja modificat en la web oficial), i encara regidor d’Administració Electrònica de l’Ajuntament de València, ha acudit avui als jutjats en qualitat de investigat pel fraccionament de contractes d’ExpoJove i la batalla de flors, tots dos pertanyents a la seua antiga regidoria.

“No estic de vacances pagades”

Fuset abans d’entrar a declarar davant el jutge ha atès als mitjans de comunicació. Unes declaracions on s’ha defensat de les acusacions que fa només uns dies li llançava la portaveu del partit popular a l’Ajuntament de València. Recordem que María José Catalá afirmava que la renúncia de Fuset a part de les seues competències li feia passar a un estat de vacances pagades.

Pere Fuset ha afirmat “cap dels regidors de l’Ajuntament de València amb acta tenim vacances pagades”, diu que ara el que té és menys treball però també cobra menys per això. Ha afegit que “qui ho diu hauria de pensar en les atribucions que té ella”. Seguint amb la crítica a Catalá, ha dit que amb les seues paraules aquesta veient això com una qüestió purament crematística quan “la meua motivació sempre ha sigut la d’estar al servei de la festa i de la ciutadania”

Tranquil i col·laboratiu amb la Justícia

Fuset s’ha mostrat confiat en la seua innocència. “Tinc tota la tranquil·litat del món i a més confie plenament en el propi servei encarat de tramitar aquestes qüestions”, ha afirmat.

“Quan tens la consciència tranquil·la d’haver actuat seguint les línies rectes que marca l’Ajuntament, això no és plat de bon gust”

L’exconcejal de Cultura Festiva s’ha mostrat en tot moment col·laboratiu amb la justícia, “es tracta de respondre a totes les preguntes, aportar tota la documentació necessària i donar la cara”.

“A vegades sembla que estàs en una pel·lícula”

Pere Fuset ha confessat que està passant un dels moments més difícils de la seua vida. “Possiblement és un dels moments més durs de la meua vida” ha dit a la porta de la Ciutat de la Justícia de València. També ha agraït les mostres de suport i de “humanitat” que està rebent fins i tot d’aquells amb els quals ha mantingut discrepàncies en el seu càrrec. “En aquests moments durs agraeixes la calor humana”, ha afirmat.