almohadas

Torna a València un any més la guerra de coixins més apassionant del país: la Valencia Pillow Fight. Serà l’edició número 12 d’un esdeveniment que reunirà a centenars de persones aquest dissabte 6 d’abril en la Plaça de la Verge de la capital del Túria. La batalla començarà a partir de les 18.30 i discorrerà al costat de la font del Tribunal de les Aigües.

Aquesta contesa és de participació gratuïta i està oberta a tot aquell que decidisca involucrar-se. La xifra de participació per a edicions anteriors ha sigut pròxima a les 500 persones, i per a enguany s’espera que es repetisca si el temps ho permet.

L’organització de l’esdeveniment recau una vegada més en l’empresa Smartmob, que s’encarregarà a més de la neteja posterior al desastre.

La previsió meteorològica per a aquest dissabte 6 és favorable: el cel estarà nuvolós a l’hora de la celebració de l’esdeveniment però no s’esperen precipitacions.

Tant per a qui assistisca per primera vegada, com per a qui ja sap les normes, cal seguir una sèrie de pautes per a tenir una guerra de coixins segura i divertida per a tots, que són les mateixes que en passades edicions:

  • Els coixins han de ser suaus, solament coixins sense plomes. També pots utilitzar altres objectes suaus com a peluixos o coixins.
  • Hauràs de moure’t a poc a poc, amb cuideu, perquè molta gent estarà movent-se alhora.
  • Recorda agafar el coixí pel costat de la cremallera.
  • No cal pegar a gent sense coixí o amb cambres, ja que no tots voldran participar i segurament hi haja molts curiosos.
  • Si uses ulleres, lleva-te-les abans perquè no es trenquen.
  • Els pijames i disfresses són benvinguts en la Guerra de Coixins, per la qual cosa serà més divertit.
  • No importa edat ni grandària dels assistents, només les ganes de passar-li-ho bé. Respecta a xicotets i majors que vulguen participar.

València trau excel·lent en restauració

La Semana Santa Marinera sabe a pepitos