Els restaurants de València són d’excel·lent per als visitants. Aquest és un dels resultats del “Informe de Tendències de l’Hostaleria a la Comunitat Valenciana”, elaborat per TripAdvisorElTenedor, que ha presentat hui la Federació Empresarial d’Hostaleria de València.

L’informe confirma que la restauració valenciana està guanyant pes amb una nota de 4’05 sobre 5, que supera l’obtinguda per Madrid o Paris. Austríacs, canadencs i russos són els que millor valoren aquests locals

La Federació ha presentat també durant l’acte “Mirades”. Una jornada tècnica en la qual s’analitzaran des de les tendències en la cuina i la sala, el fenomen de la digitalització, la importància del màrqueting gastronòmic o les claus per a la millora de la gestió.

Reconeguts professionals del sector gastronòmic nacional i internacional participaran en aquest esdeveniment que se celebrarà en Convent Carmen.

Xefs com Miquel Barrera o Begoña Rodrigo, compartiran experiències amb l’experta en màrqueting gastronòmic Regina Mitre, l’agricultor Héctor Molina o dels fundadors de grups de restauració valencians com TheFitzgerald o La Más Bonita.

Valencia concienciará sobre cómo evitar el desperdicio anual de 290.000 toneladas de comida

 

Una bodega bicentenaria renace en Valencia