Dénia

T’agradaria gaudir d’un massatge diari amb vista al mar? Viure una posta de sol tombat en un llit balinès amb un còctel a la mà? Donar-te refrescants banys en la piscina? Degustar la millor gastronomia internacional en un preciós restaurant? El grup Puro, referent de prestigi en el sector turístic del lifestyle, llança una oferta de treball per a seleccionar al candidat/a capaç de viure aquesta experiència en la seua Purobeach Dénia dos dies a la setmana, durant dos o tres hores cada dia.

A més, cobrarà per això 500 euros al mes i disposarà d’un crèdit de 1.200 euros mensuals per a gastar en els serveis que ofereix el centre: massatges, gastronomia, còctels, hamaques, tractaments, etc. Perquè aquest no és un treball qualsevol, des de Pur volen donar la benvinguda al treball de la teua vida: el Puro Experiencer.

La persona triada per a convertir-se en el pròxim Puro Experiencer haurà de treballar “molt dur” durant la temporada estiuenca com a ambaixador del nou establiment per a comprovar que tot és perfecte.

Piscina de Puro Beach Dénia.

Del 15 de juliol al 15 d’octubre, la seua missió serà provar la frescor de la piscina, la comoditat de les hamaques i els llits balinesos, divertir-se en les nombroses festes temàtiques del beach club, a les quals podrà convidar a un amic/a, o assaborir la suculencia de la gastronomia del restaurant. En definitiva, comprovar de primera mà que l’estada en Purobeach Dénia és tot un plaer per als cinc sentits. A canvi, tan sols haurà de compartir les seues experiències diàries en xarxes socials per a certificar que el beach club és un Oasi del Mar on tot està fet a mesura per a gaudir de la vida.

“El Pur Experiencer ha de ser un cercador de felicitat ja que ha d’entendre i apreciar el que cerquen els nostres clients. Per això serà imprescindible ser una persona cosmopolita, parlar idiomes, tenir cultura i curiositat: saber d’art, de moda, de disseny, de gastronomia o de filosofia, per exemple. Valorarem l’esperit viatger, la forma de vida, la simpatia i sobretot, les ganes de viure bé” explica Patricia García Vizcaíno, directora de Purobeach Dénia.

Els únics requisits per a presentar-se al lloc són ser major de 18 anys i tenir disponibilitat completa del 15 de juliol al 15 d’octubre, encara que també es valorarà viure o tenir una residència a les províncies d’Alacant o València.

Diseño de la terraza exterior de Purobeach Dénia.

Cercadors de benestar

Tots aquells que vulguen convertir-se en el Puro Experiencer de Dénia hauran d’entrar en www.purobeach.com/es/denia i emplenar el formulari d’inscripció. Com més sorprenguen en la seua presentació, majors oportunitats tindran d’aconseguir el lloc.

De totes les sol·licituds rebudes, es realitzarà una selecció amb els finalistes més idonis per a optar al lloc. Posteriorment, un jurat compost per directius del grup Pur, clients i personalitats de la zona, triarà al Pur Experiencer. El seleccionat/a farà el seu debut com a Puro Experiencer durant la festa d’inauguració del centre en el mes de juliol.