El Ayuntamiento de Valencia contratará a cerca de 70 jóvenes este verano
Tres jóvenes contratados en el programa Estiu Segur de la Generalitat.

L’Ajuntament de València contractarà a 68 joves menors de 30 anys per el programa Estiu Destral de la Generalitat. Els triats realitzaran laborals d’informació i suport a la població en platges del terme municipal de València, donada la situació derivada per la COVID19.

“Gràcies a aquest programa quasi 70 joves de la nostra ciutat podran treballar durant tres mesos”, explicava la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

Segons la regidora, exerciran “una tasca fonamental”. Amb la seua labor garantiran “el compliment de les mesures higiènic sanitàries marcades per les autoritats competents per a contenir al màxim la transmissió de la COVID19 i continuar sent una comunitat autònoma de referència en la lluita contra la pandèmia”.

“Amb aquestes contractacions continuem apostant per l’ocupació jove. Les persones joves han de poder accedir al mercat laboral per a progressar i adquirir experiències que els òbriguen noves portes en el mercat laboral”, ha declarat Bernabé.

HORARI, TEMPS DE CONTRACTACIÓ I REQUSITIOS 

Així doncs, els joves seran contractats durant almenys tres mesos, entre el 15 de juny i el 19 de setembre de 2021. Exerciran el seu treball en horari de 10 a 20 hores, inclosos caps de setmana. No obstant això, alternaran 2 dies de treball i 2 de descans. Per a poder accedir a les contractacions serà necessari:

 1. Ser menor de 30 anys.
 2. Estar inscrit/a com a demandant d’ocupació en Labora.
 3. Tenir la titulació en ESO.
 4. Estar en possessió del permís de conduir B.

LABORS A REALITZAR PELS JOVES

 1. Vetlar pel compliment de les mesures de distanciament social.
 2. Fer tasques de comunicació i informació de la Guia d’Estiu Destral.
 3. Col·laborar en el control d’accés i aforament de platges.
 4. Assegurar el correcte ús de les platges.
 5. Col·laborar a ordenar i planificar un adequat gaudi del bany.
 6. Notificar les incidències a la Policia Local.
 7. Informar el lloc de coordinació de la situació de l’ocupació i incidències.
 8. Ajudar per a prevenció de possibles ofegaments.