La Guardia Civil procede a una nueva inspección ocular de la vivienda en la que supuestamente se descuartizó a Marta Calvo
GRAFCVA610. MANUEL (VALENCIA), 17/12/2019.-La Guardia Civil está procediendo este martes a una nueva inspección ocular de la vivienda de la localidad valenciana de Manuel en la que el detenido por la muerte de Marta Calvo supuestamente la descuartizó, según han confirmado fuentes judiciales.EFE/ Raquel Segura

L’acusat i autor confés de la mort de la jove Marta Calvo, Jorge Ignacio P.J., ha assistit este matí al costat d’agents de la Guàrdia Civil a la casa de Manuel en la que suposadament es va produir la defunció de la jove i el posterior esquarterament.

Segons les fonts judicials, el detingut ha sigut traslladat des del centre penitenciari de Picassent, on es troba a la presó provisional i sense fiança, fins a l’escena del crim després de l’autorització del Jutjat d’Instrucció número 6 d’Alzira.

Tal com va publicar Las Provincias, la Guàrdia Civil ja havia inspeccionat a fons dit habitatge situat al carrer Sant Joan Baptista de Manuel on es van arribar a desmuntar canonades i alçar el sòl a la recerca de sang. Després de no haver localitzat cap pista, hui s’espera que el detingut relate quins van ser els seus passos per a procedir a una investigació amb luminol i llueixes forenses amb l’objectiu de detectar restes biològiques.

A causa de la falta de proves no es descarta que el narcotraficant haja mentit en la seua declaració i que en realitat el cos de Marta estiga ocult en un altre lloc perquè sense cadàver ni la seua posterior autòpsia no es podrà provar que la mort no va ser accidental, tal com va relatar l’homicida en la seua declaració. A més, tampoc es descarta que hi haja una segona persona implicada en el cas.

Cerca de Marta Calvo en l’abocador de Dosaigües (València). EFE/Kai Försterling

AIXÍ VA SER LA DESAPARICIÓ DE MARTA CALVO

La jove Marta Calvo de 25 anys va desaparèixer el passat 7 de novembre en Manuel on havia acudit a una cita amb Jorge Manuel, al que havia conegut a través d’internet. Segons l’autor confés del crim, va anar llavors quan van mantenir relacions sexuals mentres consumien cocaïna i la xica va morir en el que ell ha qualificat de “accident”. Posteriorment, el detingut assegura que va esquarterar el cos de la jove i el va distribuir en diferents contenidors per a evitar la seua trobada per part de la policia.

De moment els agents encarregats de la investigació no han localitzat cap membre de la jove després de rastrejar-se plantes de residus i diversos abocadors de la província de València.