És un dels edificis més emblemàtics de tota la ciutat. Amb més de noranta anys d’història, el Mercat Central de València compta actualment amb més de 1.200 parades. També conegut com La catedral dels sentits, tothom pot trobar una gran varietat de productes en ell. Carns, embotits, mariscos, fruites, verdures, peix… són només alguns dels productes que ofereix el mercat, a més de les parades de souvenirs de la ciutat.

Aquest edifici és el més gran de tota Europa pel que fa a productes frescos. És més, el seu lema reflecteix a la perfecció quin servei ofereix: frescor, qualitat, sabor i sostenibilitat. Com indiquen els responsables de les moltes parades del mercat, els clients poden trobar tot allò que cerquen.

La gerent del mercat, Cristina Oliete, destaca que si no el trobes en el Mercat Central és que no existeix. A més de la qualitat i varietat que ofereix, aquest basar proveeix tant a importants restaurants com al consum domèstic.

Entre els serveis del mercat destaquen els carros d’autoservei, l’aparcament, el repes o una sala de lactància. Però si hi ha alguna cosa que dóna comoditat als clients és el servei a domicili. Porta més de vint anys en funcionament i proveeix a tota Europa. Així, qualsevol persona pot gaudir de productes naturals del propi entorn de València, on la clau es troba en la frescor, la qualitat i la proximitat.