No hi ha res com poder veure i tocar el gènere, però si ens trobem a quilòmetres de distància i volem gaudir d’un producte valencià amb la qualitat que només pot oferir el Mercat Central de València el tenim molt fàcil. Una trucada o un clic poden portar-nos la compra a la nostra casa, és igual que visquem a uns metres a València que ho fem en l’altra punta del continent europeu.

Amb més de 20 anys en funcionament el servei a domicili del Mercat Central de València és un dels pioners. No solament destaca per ser un dels primers d’Espanya sinó per la possibilitat que ofereix als turistes de portar-se a casa un producte que, a vegades, no pot facturar. Així ho destaquen els propis tendir-vos del Mercat Central, amb aquest servei poden arribar a qualsevol consumidor europeu.

Comoditat per a fer la compra

En persona, per telèfon, a través de correu electrònic o mitjançant la web, aquestes són les diferents modalitats de compra que posa a la disposició del consumidor el Mercat Central de València. Un servei on la comoditat del comprador és el valor fonamental, ja que a aquest se li ofereixen totes les possibilitats per a fer-li la compra encara més fàcil.

No solament hi ha múltiples opcions per a fer la comanda sinó que també són variades les maneres de rebre’l. Pot arribar-nos a casa o, si ho preferim, anar a arreplegar-ho nosaltres directament al Mercat Central. Aquesta opció és molt ben valorada per aquells que no estan en els seus domicilis durant la jornada o els que prefereixen fer-se una passejada pel centre alhora que compraran.

El Mercat Central disposa d’una consigna habilitada per als lliuraments de compra en el pàrquing del propi establiment. El client només ha d’anar a l’hora indicada i arreplegar la compra que ja li tenen preparada.

Una forma nova de comprar el producte de sempre i amb la qualitat que només es pot trobar en el Mercat Central de València.