películas

Tothom ho sap: Espanya està en estat d’alarma pel coronavirus. Qualsevol tipus d’activitat s’ha vist afectada aquests dies per la quarentena. El sector audiovisual també ha sigut una de les víctimes del Covid-19. Les sales de cinema han tancat, així que les estrenes que estaven previstos per a aquest 13 de març s’han ajornat. Indistintament de si la productora és espanyola o estrangera, aquestes són algunes de les pel·lícules que s’han vist afectades.

Operación Camarón

Aquesta comèdia espanyola està produïda per Telecinco Cinema. El seu director, Carlos Therón, tenia marcat en el calendari el 13 de març com a data d’estrena, però finalment s’estrenarà al setembre. Compte la història d’un policia infiltrat en un grup de flamenc trap, protagonitzada per Natalia de Molina i Julián López.

Fast and Furious 9

La seua estrena era el 22 de maig. No obstant això, els seguidors i seguidores de la saga de les pel·lícules de A todo gas hauran d’esperar fins a abril de 2021. En aquesta nova data s’anava a estrenar el desè film inicialment, però així la saga protagonitzada per Vin Diesel retardarà tots els seus lliuraments.

Ofrenda a la tormenta 

Amb aquesta pel·lícula s’acaba l’adaptació de la Trilogia del Baztán, de Dolores Redondo. El desenllaç, que s’estrenava el 27 de març, es projectarà als cinemes a l’estiu. La història d’aquest thriller dirigit per Fernando González Molina se centra en la inspectora Salazar, a qui dóna vida l’actriu Marta Etura.

Todo pasa en Tel Aviv

Aquesta pel·lícula es va estrenar en 2018 a Luxemburg, però la seua data d’estrena a Espanya era el 13 de març. Sota les ordres de Sameh Zoabi, reflecteix en forma de comèdia romàntica el conflicte palestí-israeliàEncara no se sap quan podrem veure el film a Espanya.

Mulán

Aquesta és una de les moltes pel·lícules en carn i os dels clàssics Disney que la productora del ratolí està estrenant en els últims anys. La història de la guerrera xinesa que es fa passar pel seu pare s’estrenava a Espanya el 27 de març. No obstant això, encara no hi ha data d’estrena al nostre país.

Los nuevos mutantes

Aquest spin-off de X-Men sembla estar maleït. Es va rodar en 2017, però durant tres anys ha anat donant tornades després de la compra de la Fox. Protagonitzada per Anya Taylor-Joy i Maisie Williams, anàvem a gaudir de la pel·lícula el 8 d’abril. De moment, cal esperar per a saber la seua nova data d’estrena.

Las letras de Jordi

Maider Fernández Iriarte s’estrena en el seu primer llargmetratge documental. Compte la història de Jordi, un home de 51 anys amb paràlisi cerebral que intenta comunicar-se mitjançant la seua taula de cartó. Encara que anava a veure’s en la gran pantalla aquest 13 de març, la distribuïdora encara no ha anunciat la seua nova data d’estrena.