seis películas navidad
Fotograma de la película 'Mujercitas'.

Este dimecres 25 de desembre els cinemes de tota Espanya s’omplin de noves estrenes cinematogràfiques avançant-se al tradicional divendres per a així coincidir amb la festivitat de Nadal, una de les jornades amb major afluència de públic de l’any pel que es recomana comprar les seues entrades amb antelació i més si el que se cerca és gaudir d’alguna de les pel·lícules més esperades d’aquestes dates.

MUJERCITAS

Quatre germanes adolescents s’embarquen en unes vacances amb la seua mare, però sense el seu pare, un evangelista itinerant. A mesura que travessen l’estat de Massachusetts, sumit en plena Guerra Civil, descobreixen l’amor i la importància dels llaços familiars.

ESPÍAS CON DISFRAZ

El superespía Lance Sterling i el científic Walter Beckett són quasi pols oposats. Llance és tranquil, afable i cavallerós. Walter… no. Però el que li falta a Walter d’habilitats socials ho compensa amb enginy i inventiva, amb els quals crea increïbles artefactes que Llance usa en les seues èpiques missions. Però quan els esdeveniments donen un gir inesperat, Walter i Llance de sobte han de confiar l’u en l’altre d’una manera completament nova.

CATS

Adaptació a la gran pantalla del musical d’Andrew Lloyd Weber, basat en la recopilació de poemes titulada Old Possum’s Book of Practical Cats de T.S. Eliot. La història se centra en una tribu de gats que ha de decidir com cada any qui ascendirà a Heaviside Layer i així poder renàixer i tornar en una nova vida.

LA VERDAD

Fabienne Dangeville és una aclamada actriu del cinema francès, estimada i lloada per tots els homes que van arribar a formar part de la seua vida. Quan publica les seues memòries, la seua filla Lumir torna de Nova York, on viu amb la seua família, per a la presentació. El retrobament entre mare i filla no tardarà a convertir-se en un enfrontament.

THE WONDERLAND

Akane és una xiqueta amb poca confiança en si mateixa. Just el dia abans del seu aniversari, coneix a Hipócrates, un misteriós alquimista, i al seu ajudant Pipo. Tots dos tenen una important missió: salvar Wonderland, un acolorit món que està en perill.

EL ESCUADRÓN DE LA MUERTE

Afganistan, 2009. El nouvingut Andrew Briggman és un soldat que tracta de destacar dins d’un escairén replet de salvatges militars. Inspirat per la determinación del sergent Deeks, Briggman tracta d’imitar la seua conducta temerària, i de seguida aconsegueix escalar llocs. Però quan Briggman és testimoni de cómo el pelotón comença a matar civils innocents, tindrà molts dubtes morals sobre este tema.