La cartellera torna carregada de pel·lícules noves per a veure en el cinema aquest cap de setmana. Encara que els més cinèfils aposten per veure cadascuna d’elles, en 7 Televalencia et diem els “must” de la setmana.

Descobreix quines històries no pots perdre’t per a estar al dia de la cartellera amb el TOP 3 de cinema.

TOP 3 CINE | BLOODSHOT

Basada en els còmics, amb Vin Diesel en el paper de Ray Garrison, un soldat caigut recentment en combat i retornat a la vida per la corporació RST com el súper humà Bloodshot. Amb un exèrcit de nanotecnologia en les seues venes i una força imparable, més poderós que mai i capaç d’acte sanar-se instantàniament. Però amb l’objectiu de controlar el seu cos, la companyia ha pres el control de la seua ment i els seus records. Ray ja no sap què és real i què no ho és però la seua missió serà esbrinar-ho.

  • Duració: 109′

TOP 2 CINE | INVISIBLES

Julia, Elsa i Amelia són tres amigues que un dia van decidir començar a caminar juntes una vegada per setmana. Aquesta rutina, que va començar sent tan sols una mera distracció i una manera de fer exercici, s’ha acabat convertint per a elles en una necessitat. En aqueixos passejos, comparteixen el que succeeix en les seues vides, expressen les seues emocions lliurement, es rescabalen, se sinceren, es lleven les seues caretes… O no.

  • Duració: 83′

TOP 1 CINE | ONWARD

Dos germans elfos adolescents que s’embarquen en una cerca extraordinària per a descobrir si encara queda una mica de màgia. La història està ambientada en un món sense humans, on només hi ha elfos, trolls, follets… En la pel·lícula criatures com els unicorns seran tan comuns que es consideren plagues, fins al punt que es poden veure menjant fem pels carrers.

  • Duració: 102′