Barceló

La socialista Ana Barceló, nova consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, ha promès el seu càrrec davant la presència de tot el Consell en un acte en el que ha assegurat que es deixarà “la pell” en aquest “important repte” per dirigir la sanitat valenciana.

La substituta de l’anterior consellera i ara ministra de la mateixa matèria, Carmen Montón, ha declarat sentir-se “orgullosa i contentíssima” de formar part de l’Executiu valencià i afronta el repte “il·lusionada”.

Barceló ha declarat que amb Montón al capdavant de la sanitat nacional espera la seua sencera col·laboració i està segura que serà “extraordinària” a l’hora de cooperar amb la Comunitat Valenciana. Per açò, la nova consellera no ha dubtat a sol·licitar-li que “s’acorde” de les reivindicacions dels valencians per ser necessàries i “justes”.

L’acte ha tingut lloc en el Saló Daurat del Palau de la Generalitat on Mónica Oltra, vicepresidenta del Consell, ha sigut la responsable de llegir el nomenament publicat en l’últim Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). En finalitzar, Barceló ha promès complir amb les obligacions del càrrec amb la mà en la Constitució Espanyola i en l’Estatut d’Autonomia.