El dijous amaneceremos amb temps variable a la Comunitat. Els cels presentaran intervals nuvolosos en les tres províncies. Atenció a les ratxes de vent a l’interior de Castelló, que seran forts sobretot a primera hora del dia de component nord-oest. En la resta de la Comunitat, vent variable amb brises en la costa. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis significatius. En el litoral les temperatures es mantindran suaus, amb valors similars a dies anteriors. 14º a Castelló i València i 16º a Alacant. A l’interior, en zones com Morella, els termòmetres a primera hora del dia rondaran els 8 graus.

Al llarg del dia, pocs canvis. Els cels es mantindran amb intervals nuvolosos, encara que aniran disminuint a mesura que passe la jornada. En principi, no esperem pluges. Temperatures similars a les de la jornada del dimecres. Màximes que rondaran els 23/24 graus en tota la Comunitat.

El divendres amaneceremos amb cels buidats amb una mica de nuvolositat en les tres províncies però sense risc de precipitacions. Les temperatures marcaran màximes de 22º i mínimes de 14º

De cara a la jornada del dissabte es complicarà especialment en el nord de Castelló. Plourà en zones de l’interior a primera hores del matí. A València i Alacant cels nuvolosos però sense precipitacions. Temperatures en augment, sobretot en zones costaneres. A València esperem màximes de 27 graus.

Serà el Diumenge quan el sol lluirà en tota la Comunitat. Sense núvols i sense risc de precipitacions passarem la jornada dominical. Atenció a les maximes, que sí que patiran un acusat descens. Les mínimes es mantenen.

Estem al maig el millor mes de la primavera i continuen pujant les temperatures. Encara que encara les nits li les pot considerar fresques, van predominant els dies més assolellats i la naturalesa aconsegueix el seu màxim desenvolupament, amb jardins i camps plens de flors.