El cel s’ennuvolarà demà i les màximes baixaran

Aemet no descarta que es produïsca demà alguna precipitació feble en punts de la Comunitat

El cel de la Comunitat Valenciana començarà el dia demà dimecres poc nuvolós però tendirà a intervals nuvolosos de núvols baixos, per la qual cosa Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) no descarta que es puga produir alguna precipitació feble ocasional.

Les temperatures nocturnes aniran en ascens i les diürnes en descens. Les màximes, segons Aemet, baixaran lleugerament. Aquest serà el cas de València, que passarà dels 25 del dimarts als 24 graus de màxima el dimecres. A més, per a demà s’espera que el vent siga variable fluix amb tendència a component aquest fluix amb intervals de moderat.

Previsió dimecres 15 de maig (matí):

Previsió dimecres 15 de maig (vesprada):

Temperatures dimecres 15 de maig:

Respecte a les temperatures, tan sols Orihuela aconseguirà el dimecres 30 graus; mentre que en la resta de municipis es preveuen temperatures que oscil·laran entre els 20 i els 25 graus de màxima. En el cas de les mínimes les més baixes es fixen a Morella, amb 7 graus, i Requena, amb 9 graus.

Per a aquest dimarts, s’espera que el cel estiga poc nuvolós o buidat. Les temperatures es mantindran sense canvis o en ascens i el vent que bufarà variable fluix amb brises en la costa.