El cel de la Comunitat Valenciana començarà el dia demà dimecres poc nuvolós però tendirà a intervals nuvolosos de núvols baixos, per la qual cosa Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) no descarta que es puga produir alguna precipitació feble ocasional.

Les temperatures nocturnes aniran en ascens i les diürnes en descens. Les màximes, segons Aemet, baixaran lleugerament. Aquest serà el cas de València, que passarà dels 25 del dimarts als 24 graus de màxima el dimecres. A més, per a demà s’espera que el vent siga variable fluix amb tendència a component aquest fluix amb intervals de moderat.

Previsió dimecres 15 de maig (matí):

Previsió dimecres 15 de maig (vesprada):

Temperatures dimecres 15 de maig:

Respecte a les temperatures, tan sols Orihuela aconseguirà el dimecres 30 graus; mentre que en la resta de municipis es preveuen temperatures que oscil·laran entre els 20 i els 25 graus de màxima. En el cas de les mínimes les més baixes es fixen a Morella, amb 7 graus, i Requena, amb 9 graus.

Per a aquest dimarts, s’espera que el cel estiga poc nuvolós o buidat. Les temperatures es mantindran sense canvis o en ascens i el vent que bufarà variable fluix amb brises en la costa.