València viurà demà un divendres calorós propi de l’estiu amb temperatures que superaran els 30 graus seguint la tendència dels tres últims dies causada pel vent de ponent. De fet, s’espera que les màximes vagin en ascens, més acusat a l’interior, on pujaran en general entre 3 i 5 graus.

El cel de la Comunitat Valenciana presentarà un aspecte poc nuvolós o buidat i el vent bufarà de l’oest fluix, amb intervals de brises en la costa a la tarda.

Previsió divendres 10 de maig (matí):

Previsió divendres 10 de maig (tarda):

Temperatures divendres 10 de maig:

Respecte a les temperatures, Orihuela i Elx registraran temperatures màximes de 33 i 32 graus. Altes temperatures a les quals s’acostaran València, Gandia i Ontinyent. En el cas de les mínimes, les més altes es registraran a Alacant i Oriola amb 19 graus, però també a València, Gandia i Elx amb 18.

L’Agència Estatal de Meteorologia preveu per a avui intervals de núvols alts. Les temperatures nocturnes aniran en ascens en la meitat sud i en descens en el nord. El vent serà de l’oest fluix amb intervals de moderat, tendint a la tarda a variable fluix.