L’interior de les tres províncies de la Comunitat Valenciana estarà demà divendres en alerta groga per vents del nord-oest que podrien aconseguir ratxes màximes de 80 quilòmetres per hora. Però aquest no serà l’únic canvi en el temps a l’interior, on es preveu que les temperatures baixen fins a 7 graus respecte a la jornada de hui.

No obstant això, les màximes pujaran en el litoral. En el cas de València està previst que la temperatura puge quatre graus respecte a hui, aconseguint els 26 graus. El cel de la Comunitat presentarà un aspecte poc nuvolós, excepte en el terç nord, on podria ploure.

Previsión divendres 17 de maig (matí):

Previsión divendres 17 de maig (vesprada):

Temperaturas divendres 17 de maig:

Respecte a les temperatures, les més altes es registraran a Alacant, amb 30 graus; mentre que Elx i Orihuela aconseguiran els 29. Les mínimes més altes seran de 16 graus i es donaran a Orihuela. València capital i Elx queden per darrere amb 14 graus.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet)preveu per a hui dijous un descens de les màximes, que serà més acusat en el terç sud, on els termòmetres podrien acusar descensos que ronden els set graus.